În conformitate cu OUG nr.34 /2014, cumparatorul persoana fizica are dreptul ca in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returneze produsul sau produsele comandate. Cu toate acestea, noi oferim clientilor nostri posibilitatea unui retur gratuit, in termen de 30 de zile calendaristice.

Daca doresti un retur, ce trebuie sa faci?

Avem nevoie de o notificare prin email, in scris a cererii tale, la adresa contact@ariloom.ro sau sa completezi formularul de retur, atasat mai jos acestei pagini. In cazul nerespectarii termenului si al conditiilor de retur, Ariloom poate refuza returul produselor, trimitand inapoi un raspuns in scris.

Ariloom are obligatia sa returneze contravaloarea produsului sau produselor in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau produselor returnate.

Produsul returnat trebuie sa intruneasca urmatoarele caracteristici de calitate:

- Atat produsul, cat si ambalajul, nu trebuie sa prezinte indicii ca au fost folosite, rupte, deteriorate sau modificate

- Toate elementele si accesoriile trebuie returnate odata cu produsul in cauza

- Acesta trebuie sa fie intr-o stare calitativa precum a fost trimis

- Cutia originala a produsului trebuie asezata intr-o alta cutie. Te rugam sa nu utilizezi banda adeziva direct pe cutia originala a produsului

- Daca ai mai multe produse de returnat, te rugam sa pregatesti un singur colet

- In cazul nerespectarii acestor conditii, returul produselor nu va putea fi acceptat, coletul fiind returnat catre dumneavoastra

Informatii necesare pentru retur:

- Nume, Prenume

- Adresa de email, Telefon

- Detaliile Comenzii - Nr. factura, Data primirii comenzii

- Detaliile Returului - Motivul returului, Tipul returului - Rambursarea sumei sau Inlocuirea produsului sau produselor

- Detaliile Contului Bancar pentru rambursarea sumei, sau detaliile produselor de inlocuit - cod, culoare, cantitate.

Livrarea noilor produse se va face prin serviciul de curierat Cargus, taxele de transport fiind suportate de cumparator. Nu acceptam colete cu ramburs pentru inlocuirea produselor. 

Cand primesc contravaloarea produsului returnat:

Ariloom iti va restitui contravaloarea produsului/produselor returnate in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primirea si acceptarea returului, in urma completarii corecte a formularului.

Daca returul nu va acceptat, vei fi contactat de catre departamentul nostru pentru solutionare.

Adresa pentru trimiterea returului:

Str. Carol I, Nr.217A, Cornu de Jos, Prahova,  Cod Postal 107175, Romania